Residencias artísticas en Cogorderos - León

Concurso ”Intervencions artístiques a la Vila”

by Infocerámica

El Espai Cultural El Filaner y la Fundació Salvador Mollà, de Ontinyent, organizan y convocan , con la colaboración del Ayuntamiento de Ontinyent y del Consell Municipal de Cultura, la primera convocatoria  de las ”Intervencions artístiques a la Vila”.

Esta convocatoria se rige por las siguientes normas, que reproducimos en directamente en valenciano, tal y como las envía la organización:

 1. Podran participar tots els artistes que ho desitgen, naturals i/o residents a Espanya, de qualsevol edat .
 2. El tema i la tècnica seran lliures. Cada participant podrà presentar un projecte detallant els materials i l’ubicació exacta dintre del casc antic de la Vila d ´Ontinyent.
 3. Els projectes es presentaran, si és possible, amb una simulació fotogràfica i un sobre que continga el nom de l’artista, l’adreça, el telèfon i la fotocòpia del DNI, així com el títol, la tècnica i les mesures de l’obra. S’ha de presentar fotografia de l’obra i, si es considera oportú, algun apunt biogràfic i de currículum.
 4. Tot el que es derive de les instal•lacions te corre a càrrec del propi artista, tant en el muntatge com en la retirada de les obres. Els projectes es presentaran en l’Oficina de Turisme del Palau de la Vila (plaça Sant Roc nº 2 ONTINYENT 46870, tel. 610396200).També per correu electrònic al compte espaicultural@elfilaner.com. L’Espai Cultural El Filaner i l’Ajuntament d’Ontinyent no es responsabilitzaran dels desperfectes que puguen patir les obres ni de qualsevol problema que es puga derivar d’una proposta mal solucionada.
 5. El termini d’admisió d’inscripcions i recepció d’obres estarà obert del 6 al 20 de novembre de 2015 ambdós dies inclosos, en horari de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00.
 6. L’organització tindrà cura de les obres, però no es farà responsable del possible deteriorament, pèrdua, ruptura o qualsevol altre accident que puga ocórrer durant la celebració del certamen. No serà subscrita cap pòlissa d’assegurança per part de l’organització, sinó que serà l’artista qui la subscriurà, si és el seu desig.
 7. L`organitzaciò aportarà 100€ per cada proposta seleccionada en qualitat de despeses, acceptant-ne un màxim de 10. El jurat podrà deixar el premi desert si considera que les obres presentades no reuneixen la suficient qualitat o no compleixen les condicions establides en les bases.
 8. La decisió del jurat serà inapel•lable. El jurat decidirà les obres seleccionades que formaran part de l’exposició i l’organització publicarà uns fullets per seguir el recorregut de l’itinerari.
 9. Amb les obres seleccionades es muntarà l’exposició col•lectiva des del diumenge 13 de desembre fins al 31 de gener. La inauguració es farà en una matinal festiva.
 10. Sobre les obres que no hagen sigut retirades durant la setmana següent a la finalització (excepte cas de força major), s’entendrà que els titulars renuncien definitivament a arreplegar-les i entraran a formar part del fons patrimonial de l’entitat organitzadora.
 11. La participació en aquest certamen implica l’acceptació de les bases. L’organització, i en última instància, el jurat, es reserva el dret de fer les modificacions i prendre possibles iniciatives no regulades en aquestes bases, sempre que contribuïsquen a millorar el desenvolupament de la convocatòria .
 12. Per a qualsevol qüestió o dubte en la interpretació de la present convocatòria, pot sol•licitar-se informació al telèfon abans referit o al correu de l’associació.

________________________________________________________________________________________________________________________

Logo de la Fundació Salvador Mollà
________________________________________________________________________________________________________________________

Oficina de Turisme del Palau de la Vila
Plaça Sant Roc, 2
46870 Ontinyent (Valencia)

Tel. 610 396 200
Email: espaicultural@elfilaner.com
Web:
 www.salvadormolla.com

________________________________________________________________________________________________________________________

Noticia enviada por Fundació Salvador Mollà

¿Quieres enviar tus noticias y propuestas? Accede al formulario de envío

Si quieres seguir leyendo artículos como este, apóyanos haciéndote socio de Infocerámica 

Quizás también te interese

Envía un comentario

Esta web utiliza cookies para mejorar tu experiencia. Asumimos que estás de acuerdo con esto, pero puedes desactivarlas si quieres. Acepto Más información

Política de cookies